8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü


AĞRI (A.A) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Mesajında, kadınların sosyal ve ekonomik hayatın her alanında elde edilen başarılarda önemli roller üstlendiğini belirten Tekinarslan, kadınların tarihin her döneminde eşi, ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakarlıklarla daima en üst değere layık olduğunu kaydetti.
     Tekinarslan, kadınların geçmişte yaşanan tecrübeler ve günlük yaşamın getirdiklerini yarınlara nakşetmede büyük rol üstlendiklerine değinerek, şunları kaydetti:
     Tarihsel süreç içerisinde dünyadaki hemcinslerine yaptıkları ile örnek olan, bizler için de bir gurur kaynağı olan kadınlarımız gerek sosyal, gerekse ekonomik alanda hedefleri doğrultusunda her geçen gün yükselttiği başarı çıtasıyla bugün de bu öncü vasfını sürdürmekte. Doğudan batıya, kuzeyden güneye ülkemiz sathını sevgi, emek, alın teri, fedakarlık ve umutla çepeçevre saran Anadolu kadını yeni bir hayatın kapılarını da insanımıza ve çocuklarımıza aralamaktadır. Kadınların başarıları ile konuşulduğu ve hak ettikleri değerin gösterildiği bir dünya temennisiyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER