8 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon

8 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon -Antalya ve 7 ilde Yardım için gece düzenleyeceğiz diyerek vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 20 zanlıdan 19u tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalya ve 7 ilde Yardım için gece düzenleyeceğiz diyerek vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 20 zanlıdan 19u tutuklandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya, Ankara, İstanbul, İzmir, Denizli, Mersin, Adana ve Gaziantep illerinde vatandaşları Yardım için gece düzenleyeceğiz diyerek dolandırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 12si kadın 20 zanlı, cumhuriyet savcılığındaki sorgularının ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
     Örgüt lideri A.E.nin de arasında bulunduğu 19 zanlı Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak, nitelikli dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı. Bir zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Antalya ile 7 ilde Engelliler ve maddi durumu iyi olmayan kişiler ile şehit ve gazi aileleri adına yardım gecesi düzenliyoruz diyerek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen örgüt lideri A.E.nin de aralarında olduğu 20 kişi, 19 Haziranda düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 8 ildeki suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER