23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak: -"Milli irade ve halk egemenliğinin temsil edildiği TBMMnin kuruluşu, Türk milletinin kendi geleceği hakkında söz sahibi olması dolayısıyla tarihimizin


EDİRNE (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhad Ocak, TBMMnin kuruluşuyla Türk milletinin geleceği hakkında söz sahibi olduğunu belirtti.
     Ocak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, TBMMnin açılışının 93 yıl dönümünü kutlamanın heyecanı yaşandığını ifade etti.
     Büyük önder Mustafa Kemal Atatürkün "-Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir" sözünün millet iradesinin önemine vurgu yaptığını bildiren Ocak, şunları kaydetti:
     "Gazi Mustafa Kemal Atatürk-ün 23 Nisanı sevgili çocuklarımıza armağan etmiş olması Türk gençliğine güveninin bir ifadesidir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz de gerçekleştirdiğimiz projelerle çocuklarımızın kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek, potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilecekleri imkân ve zemini hazırlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını sağlamak ve sağlıklı bir birey olmaları için çalışmaktayız.
     Her çocuğumuzun ayrı bir değer olduğunu bilerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Güçlü Türkiyenin müreffeh geleceğinde bedenen, ruhen ve fikren güçlü nesiller, mutlu çocuklar yetiştirmek için çabalıyor, Çocuklarımızın yüzü her zaman gülsün diye uğraşıyoruz."
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER