23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -"Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan günü, milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak tarihteki yerini almıştır"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak tarihteki yerini aldığını belirtti.
     Özden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşıldığını, işgal altındaki toprakların yeniden özgürlüğe ve bağımsızlığa kavuştuğunu ifade etti.
     Türkiye Büyük Millet Meclisinin özellikle çocuklar adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdüreceğini vurgulayan Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan günü, milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. 23 Nisanın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması son derece manidardır. Çocuklarımız geleceğimizdir. Bu vesileyle ülkemizin ve dünyamız geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki bugünün çocukları ileride çok daha müreffeh bir Türkiyeyi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER