23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri -Toroslar Belediyesi etkinlikler kapsamında çocuklar için uçurtma şenliği düzenleyecek


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için uçurtma şenliği düzenleyecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şenlik, 23 Nisan Salı günü Çağdaşkent Mahallesinde bulunan 3 Ocak Parkında gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılanlara Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından uçurtma dağıtılacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuna, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
     Her yıl 23 Nisanı coşkuyla kutlamak için uçurtma şenliği düzenlediklerini belirten Tuna,Mustafa Kemal Atatürkün dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramı en güzel şekilde kutlayacaklarını vurguladı. Tuna, uçurtma şenliğine tüm Mersin halkını davet ederek, "23 Nisanı şenlikle coşku içinde kutlayacağız. Büyük kurtarıcımız Atatürk, Türk ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmişti. Bizde hizmet önceliğimizi verdiğimiz çocuklarımızın bayramlarını en güzel şekilde kutluyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER