18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü nedeniyle Düzce Şehitliğinde program düzenlendi


DÜZCE (A.A) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla Düzce Şehitliğinde anma programı düzenlendi.
     Düzce Azmimilli Mahallesinde bulunan Şehit Mezarlığında düzenlenen programda konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, vatanı için canını veren şehitleri saygı ve şükranla andıklarını söyledi.
     Türk Milletinin tarihinde şanlı zaferler yatmaktadır diyen Vali Yılmaz, Tarihe adlarını altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından Düzce Müftüsü Selami Emen tarafından dua edilerek, şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
    
     -CHP Düzce İl Başkanı Karslıoğlu-
    
     CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu da Çanakkale, Mustafa Kemal Atatürk gerçeğinin ortaya çıktığı, Yenilmez denilen dünyanın en büyük emperyalist donanmasının yenildiği yerdir dedi.
     Karslıoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkalenin Türk milleti için çok önemli olduğunu vurguladı.
     Çanakkale dünya için önemlidir diyen Karslıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Çanakkale dünyada sosyalist devrimin başarıya ulaşmasını sağlayan yerdir. Ezilen ulusların ulus olma bilicinin yeşerdiği yerdir. Çanakkale Zaferinin yıl dönümlerinde Türk ulusu olarak çok farklı duygular taşırız. Hüzünleniriz, çünkü binlerce gencimizi şehit verdiğimizi hatırlarız. Gururlanırız, çünkü savaştığımız insanların ulus olma bilicine ulaşmalarını sağladık. Gururlarınız, çünkü savaşta ölen düşmanlarımızı bile kendi evlatlarımız kabul ettik.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER