18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Osmaniye Şehitliğinde düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de katıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
     Asri Mezarlıktaki Şehitlik Anıtında düzenlenen tören, şehitliğe çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması, saygı atışı yapılması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Törene, Vali Celalettin Cerrah, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren katıldı.
     Şehitlik Anıtına Osmaniye Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şubesi ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Şubesi çelenkleri sunuldu.
     Teğmen Yasin Canın, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptığı törende, Vali Cerrah şeref defterini imzaladı. Daha sonra dua okunarak şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, şehit mezarlarına karanfil bırakarak, şehit yakınları ile sohbet etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER