Tane tane kapak topluyor, engelleri aşıyoruz

Tane tane kapak topluyor, engelleri aşıyoruz projesi -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: İhtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza 30 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tane tane kapak toplayarak engelleri aştıklarını söyledi.
     Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Engelli Koordinasyon Merkezi sayesinde 2012 yılında birçok engelli vatandaşa destekte bulunulduklarını aktardı.
     2012 yılında engellilere yönelik birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
     Bolu Belediye Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzaladığımız protokol sonrasında emniyet mensuplarının kendi bünyesinde toplamış olduğu mavi kapakların toplamında 10 adet tekerlekli sandalye alındı. Sandalyeler düzenlenen törenle engelli vatandaşlara verildi. Belediyemiz tarafından sürdürülen Tane tane kapak topluyor, engelleri aşıyoruz kampanyası ile de Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği katkılarıyla ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza 30 adet tekerlekli sandalye dağıtıldı.
     Yılmaz, Bolu Toplum Ruh Sağlığı Hastanesi ekibi ile haftada bir gün engelli ve yaşlı ailelerin evlerinde ziyaret edilip ihtiyaçları doğrultusunda gıda, giyim, sıcak yemek ve ev eşyası yardımı yapıldığını, 2012 yılı içerisinde engelli vatandaşlar için Bolu Belediyesi ve İş Kur İl Müdürlüğü işbirliğinde pastacılık kursu düzenlendiğini belirtti.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tane tane kapak topluyor, engelleri aşıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER