Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Gaziantepin Nizip ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste kalan 300 Suriyeliye kışlık ayakkabı dağıtıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepin Nizip ilçesinde, Kış geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi Suriyelilere ayakkabı yardımı yapıldı.
     Evde Sağlık Hizmetleri Derneği Gaziantep İl Temsilciliğince Nizipteki belediyeye ait sosyal tesislerde kalan 300 kişiye kışlık ayakkabı dağıtıldı.
     Derneğin il temsilcisi Mehmet Uzunaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce Nizipte Suriyelilere battaniye dağıttıklarını anımsattı.
     Nizip Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri yardımla Suriyelilere yalnız olmadıklarını göstermeye çalıştıklarını ifade eden Uzunaslan, Sosyal tesislerde kalan yaklaşık 300 Suriyeliye derneğimiz tarafından daha önceden taahhüt edilen ayakkabı ulaştırıldı. İmkanlarımız el verdikçe bu yardımlarımız sürecek ve Suriyeli kardeşlerimizin yanında olacağız. Çünkü biz Nizipte kalan Suriyelilerin dramına sessiz kalmak istemiyoruz dedi.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Veli Gürgah
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER