Çanakkale Ağrıda Yeniden Diriliyor Projesi

Çanakkale Ağrıda Yeniden Diriliyor Projesi


AĞRI (A.A) - Ağrıda hayata geçirilen Çanakkale Ağrıda Yeniden Diriliyor Projesi kapsamında il merkezi ve ilçelerinde Çanakkale Yolun Sonu film izlettirilecek.
     Bir sinema salonunda düzenlenen programda, Vali Mehmet Tekinarslan, AK Parti Ağrı Milletvekilleri Fatma Salman ve Ekrem Çelebi, Garnizon Komutanı Mehmet Büker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ve kamu kurum müdürleri katıldı.
     İl Emniyet Müdürü Çoşkun, burada yaptığı konuşmada, gençlerden başlayarak toplumda birlik ve beraberlik tohumlarını canlandırmayı hedeflediklerini belirterek, toplumun huzuru ve barışı için bu gibi projelerin hayata geçmesinin son derece yararlı olabileceğini söyledi.
     Kent genelini kapsayacak olan projenin 18 Mart tarihinde başlayacağını anlatan Çoşkun, şunları kaydetti:
     Çanakkale Ağrıda Yeniden Diriliyor projemiz kapsamında, yeni sezona giren Çanakkale Yolun Sonu adlı filmi bir ay boyunca Ağrı ve ilçelerinde bulunan lise çağındaki 12 bin 500 gence izlettirmeyi hedefledik. Amacımız, gençlere birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgelendiği Çanakkale ruhunu aşılamaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Toplumda huzuru ve barışı sağlamak istiyoruz. Bunun için de Ağrı Emniyeti olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Özellikle çocuk ve gençlerin bir takım oyunlara alet edildiği günümüzde gençlerimize kardeşlik ruhunu benimsetmemiz gerekiyor.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Çanakkale Ağrıda Yeniden Diriliyor Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER