2012 AB Öykü Yarışması ödülleri verildi

2012 AB Öykü Yarışması ödülleri verildi


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) AB Bilgi Merkezinin düzenlediği 2012 AB Öykü Yarışmasında dereceye giren 3 okula, ödüllerinin verildiği bildirildi.
     STSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, ödül törenine, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, STSO Başkanı Osman Yıldırım, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Prof. Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Bekir Özdoğan, danışman öğretmen Münüre Kahraman ve öğrenci Melike Sena Hasbek, Bir Umudun Yayılışı öyküsüyle birinciliği elde etti.
     Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yılmaz, danışman öğretmen İsmail Serdar Nergiz ve öğrenci Hazal Kaygınerin Bir Çocukluk Anısı öyküsüyle ikinci olduğu yarışmada, Prof. Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Bekir Özdoğan, danışman öğretmen Münüre Kahraman ve öğrenci Beyzanur Sena Yağız, Meşe Ağacı öyküsüyle üçüncü sırada yer aldı.
     Törende, okul müdürlerine plaket, danışman öğretmenlere sertifika verildi. Öğrenciler ise ödüllerini İstanbulda Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçerin katılacağı ulusal ödül töreninde alacak.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 2012 AB Öykü Yarışması ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER