Yaşlılar kendilerine gösterilen ilgiden memnun

Yaşlılar kendilerine gösterilen ilgiden memnun

HATAY (CİHAN)- Hatay'ın Belen ilçesinde Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaşlı vatandaşlar ile protokol bir araya geldi.

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası çerçevesinde, İssume Anaokulu'nca 'Geçmişten geleceğe köprü kurduk' projesi kapsamında Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr.Nuray Bakman, Mahalle Muhtarı İhsan Sönmez, İssume Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Sarp ve Aile Sağlığı Merkezi Metin Yücel ile Belen'de ikamet eden yaşlılarla buluştu.

Okul Müdürü Ahmet Dikili, "Dün ile bugün arasında köprü olan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımızı korumak, saygı, hürmet etmek ve ihtiyaçlarını gidermek, inancımızın, örf ve adetlerimizin bir gereği. Yaşlılarımız okul hayatından sonra belki de okula uğramamış diyerek, eski günlerini tazelemek adına okulumuzda böyle bir etkinliği gerçekleştirdik." dedi.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbetlerine katıldı, hayatlarından kesitler anlatan yaşlılarımızın geçmiş hoş anılarını dinlendi. Etkinlik, anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal marşını ezberden okuma, mini tiyatro, şiir ve gösteriler ile devam ettirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yaşlılar kendilerine gösterilen ilgiden memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER