Uçağa yetişmek için dakikalarca valizleriyle yürüdüler


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı konuşmanın ardından partililerin yolda yürümesi sebebiyle trafik durma noktasına geldi. Uçağa yetişemeyeceğini düşünen yolcular, dakikalarca valizleriyle yürüyerek terminale ulaşmaya çalıştı.

1 Kasım seçimlerinden sonra ilk kez İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde kendisini bekleyen partililerle buluştu. Burada bir süre partililere hitap eden Davutoğlu daha sonra havalimanından ayrıldı. Başbakanın ayrılmasının ardından alanda bekleyen partililerin yolda oluşturduğu yoğunluk sebebiyle trafik felç oldu. Bazı şoförler trafik polisleriyle tartıştı. Uçağa yetişemeyeceğini düşünenler araçlarından inerek valizlerle yürümeye başladı.

Almanya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na ulaşmaya çalışan Yahya Mimar, uçağının saat 15.30'da olduğunu, 15 dakikadır yürüdüğünü söyledi. Mimar, "Bilmiyorum nasıl geçeceğim. Ona göre kaçıyorum. Taksiden indim trafik ilerlemiyor. Yürüye yürüye gidiyorum. Ben şimdi 15 dakikadır yürüyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Uçağa yetişmek için dakikalarca valizleriyle yürüdüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER