Depara kalktı, 6 yeni ürün tanıttı

Apple'ın yeni tabletini tanıtmasının ardından yeni bir atakta eski telefon devinden geldi

Depara kalktı, 6 yeni ürün tanıttı

Teknoloji devi Apple'ın yeni tabletini tanıtmasının ardından bir atak da Nokia'dan geldi.

Şirket, birbirinden farklı 6 yeni ürün ile tüketici karşısına çıktı. Bu ürünler arasında yer alan ve kullanıcıların diledikleri yerde üretkenliklerini sergileyebilmeleri için tasarlanan Nokia’nın ilk tableti Lumia 2520 LTE ve Wi-Fi bağlantı özelliklerinin yanı sıra hem iç hem de dış mekanda en iyi ekran görünürlük deneyimi sunuyor. 

Yine 6 inç ekranlı akıllı telefonları Lumia 1520 ve Lumia 1320 kullanıcıların uygulamalara daha kolay ve daha hızlı erişmelerini imkan tanıyor. Asha platform ailesinin en yeni üyeleri Asha 500, Asha 502 ve Asha 503 farklı bir deneyim fırsatı sunuyor. Nokia Cihazlar ve Servisler Başkan Yardımcısı Stephen Elop, mobil cihazların tüm tüketicilerin hayatlarında her zamankinden daha merkezi bir konuma oturduğunu beliterek, "Bugün tüm dünyadaki tüketicileri Nokia’ya geçmeye davet ediyoruz. En son Lumia ve Asha ürünlerimizle endüstri lideri tasarım ve görüntüleme inovasyonunu daha büyük cihazlara daha uygun fiyatlarla taşıyoruz. Nokia ürünlerinin sunduğu kalite ve değer, Lumia ve Windows Phone’a özgü uygulama deneyimini sunma adına geliştiriciler ile yaptığımız işbirliği ışığında artmaya devam ediyor. Lumia ve Asha akıllı telefonların 2013'ün 3. çeyreğinde, önceki çeyrek dönemlerde olduğu gibi hacimsel olarak büyümesiyle birlikte, ortaya çıkan kalite ve değer hiç kuşkusuz tüm dünyadaki tüketicilere yansıyor.” dedi.

Şirket bu ürünlerin yanı sıra Lumia 2520 özgün ve şık tasarımlı aksesuarı Nokia Power Keyboard ile kullanıcılarına önemli faydalar sunacak. 5 saat ek pil ömrüne ve iki adet dahili USB girişine sahip Power Keyboard pil ömrü kaygısını ortadan kaldırıyor. Koruyucu kılıflı Nokia Power Keyboard’un tam işlevli tuş takımı jeste duyarlı trackpad’e sahip. Böylelikle Lumia 2520’de yazı yazmak bir dizüstü bilgisayarın yaşattığı deneyim kadar doğal oluyor. Microsoft Office ve Outlook’un önceden yüklenmiş olduğu ürün gündelik hayat içerisinde birçok işin anında halledilebilmesini sağlıyor. Nokia Lumia 2520, parlak yüzeyli kırmızı ve beyaz renk seçeneklerinin yanı sıra mat yüzeyde gök mavisi ve siyah renk seçeneklerine sahip. Ürünün teslimatını belirli ülkeler için 2013’ün 4. çeyreğinde başlaması bekleniyor.
<< Önceki Haber Depara kalktı, 6 yeni ürün tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER