Ünal Aysal'dan deplasman sitemi

Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu toplantısında önemli kararlara imza atıldı.

Ünal Aysal'dan deplasman sitemi

Göreve geldiği 2011 yılından bu yana kurumsallaşma projesine büyük önem veren Başkan Ünal Aysal, 4 üst düzey direktörünü görevden alırken, Yönetim Kurulu üyelerine de önemli bir konuda sitem etti. 

SADECE İKİ YÖNETİCİ G.SARAY’I TEMSİL EDİNCE SİTEM ETTİ

Galatasaray Takımı’nın 4.yıldızı takmak parolası ile ligde şampiyonluk mücadelesi verdiği bu sezon ile alakalı Başkan Ünal Aysal, kurmaylarına ince bir mesajla kırgınlığını dile getirdi. 
Türk Telekom Arena Stadı’nda yapılan toplantıda Başkan Ünal Aysal, erken seçim yapıp yönetim kuruluna aldığı idarecilerin Galatasaray Futbol Takımını, ligde oynanan deplasman maçlarında yalnız bırakmasına sitem etti. Galatasaray’ın deplasmanda oynadığı lig maçlarına düzenli olarak yalnızca İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Necati Demirkol’un katılması Başkan Ünal Aysal’ı üzdü.

AÇIK ŞEKİLDE İDARECİLERİ UYARDI

G.Saray’ın deplasman maçlarında sadece 2 yönetici ile temsil edilmesi ve G.Saray Takımına yönetim kurulu tarafından zorlu lig maratonunda dış sahadaki maçlarda yeteri kadar destek verilmemesi Başkan Ünal Aysal’ın dikkatini çekti. 
Ve Ünal Aysal, yönetim kurulu toplantısında kurmaylarını bu konuda açık bir şekilde uyardı.

AYSAL: ARTIK DEPLASMAN MAÇLARINA KATILIM GÖSTERİN G.SARAY TAKIMINA GEREKLİ DESTEĞİ YÖNETİM KURULU OLARAK VERMELİYİZ

Deplasman maçlarına Katılım ile ilgili sitem eden Başkan Ünal Aysal, bundan sonra G.Saray’ın İstanbul dışında oynadığı lig karşılaşmalarına yönetim kurulu üyelerinin gitmesini isteyip “ Şampiyonluk mücadelesinde sadece futbolcular, teknik heyetin değil, Yönetim Kurulunun da gerekli özveriyi göstermesi gerekli. Bu yolda Galatasaray takımına gerekli desteği hissettirmemiz gerekiyor. Bundan sonra G.Saray Takımına daha çok destek vermeniz gerekiyor. Lütfen deplasman maçlarına katılım gösterelim” diyerek kurmaylarını uyardı.

DEPLASMAN PRİMİ 2'YE KATLANDI

Ve dün Galatasaray Yönetim Kurulunda şu kararlar alındı
1- Bundan sonra kalan deplasman maçlarna tam kadro yani bütün yönetim gidecek.
2-Prim sistemi değişiyor. Depmasman galibiyetleri primi 2'ye katlanıyor.
<< Önceki Haber Ünal Aysal'dan deplasman sitemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER