Paşa şov yaptı

Süper Lig'in 11. hafta maçında Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Paşa şov yaptı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 11. hafta maçında Kasımpaşa, konuk ettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor'u Babel (2) ve İbrahim Halil Çolak'ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 16'ya yükseltti. Çaykur Rizespor ise 10 puanda kaldı.

55. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Scarione'nin cezaalanı dışından sert şutunda kaleci Serkan Kırıntılı meşin yuvarlağa hakim olarak gole izin vermedi.

59. dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada İlhan'ın pasında sol tarafta topla buluşan Babel, Giray'ı geçtikten sonra sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Serkan'ın yanından filelere gitti: 3-1.

80. dakikada Babel'in savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Tunay, rakibini geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

82. dakikada ev sahibi ekip mutlak bir golden oldu. Bu dakikada Scarione'nin pasında topla buluşan Babel'in vuruşu kalecinin ellerinde kaldı.

83. dakikada Eren Albayrak'ın soldan cezaalanına yaptığı ortada müsait durumda topla buluşan Engin Bekdemir, müsait pozisyonda topa kötü vurunca takımını bir golden etti.

87. dakikada Babel'in pasında topla buluşan Tunay, iki rakibini çalımladıktan sonra vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip 1-0 geriye düştüğü maçta Çaykur Rizespor karşısında sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER