Kayseri Erciyesspor gol oldu yağdı

Süper Lig'in 11. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi.

Kayseri Erciyesspor gol oldu yağdı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 11. haftasında Kayseri Erciyesspor, konuk ettiği Balıkesirspor'u Kader Mangane, Jacques Zoua, Edinho ve Cenk Ahmet Alkılıç'ın golleriyle 4-0 mağlup etti.

60. dakikada Kayseri Erciyesspor farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada Murat Yıldırım’ın kullandığı korner atışında ceza sahasına gelen topa Edinho iyi yükseldi ve kafa vurdu, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-0.

71. dakikada gelişen Balıkesirspor atağında sol kanattan yapılan ortaya Gökhan Ünal kafayı vurdu, ağlara gitmekte olan topu son anda kaleci Gökhan Değirmenci müdahale ederek çıkardı.

75. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Jacques Zoua'nun ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Emrullah Şalk'tan döndü. Kerim Avcı, dönen topu tamamladı, ancak meşin yuvarlak dışarı gitti.

80. dakikada Kayseri Erciyesspor farkı 4'e çıkardı. Bu dakikada uzun pasla hareketlenen Cenk Ahmet Alkılıç ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 4-0.

80. dakikada Balıkesirspor'da Hasan’ın sakatlanması nedeniyle konuk 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı için sahada 10 kişi kaldı. Balıkesirspor maçı da 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Kayseri Erciyesspor üç puanı 4-0'lık skorla alan taraf oldu.
<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor gol oldu yağdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER