Olcay Şahan: İyi bir başlangıç yapacağız

Olcay Şahan, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor karşısında 3 puan alacaklarını söyledi.

Olcay Şahan: İyi bir başlangıç yapacağız

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, ortaya iyi bir takım çıkardıklarını dile getirerek, "Kampda iyi bir hazırlandığımızı düşünüyorum. Son hazırlık maçımızı da kazandık. Maç 3 - 4 farklı da bitebilirdi. İlk yarıda çok pozisyona girdik; ama değerlendiremedik. Bu da normal üzerimizde yorgunluk var. Bir daha ki hafta Trabzonspor'a karşı yüzde yüz hazır olacağız. Bugünkü gibi oynarsak sezona iyi başlayacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın atmosferiyle ilgili bir soruya Olcay Şahan, "Sonuçta saha, futbol sahası. İki takım da aynı sahada oynayacak. Taraftarlarımızın da stadı dolduracağına inanıyorum. Haftaya Trabzonspor'la çok güzel bir maç olacağına inanıyorum ve taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puan alıp lige iyi bir başlangıç yapacağız." cevabını verdi.

Genç futbolcu Muhammed Demirci ise "İyi bir maç oldu. Hazır bir takıma karşı çıktık. Bizim açımızdan çok iyi bir hazırlık maçıydı. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok pozisyona girdik; az pozisyon verdik. Bunlar bizim için güzel şeylerdi. Hatalarımız da vardı; ancak hocamızın uyarılarıyla daha iyi olup Trabzonspor maçına hazırlanmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kendi performansını da değerlendiren genç futbolcu, "Diğer hazırlık maçlarına nazaran beğenmedim; ancak elimden geleni yaptım. İnşallah daha güzel oalcak." dedi.
<< Önceki Haber Olcay Şahan: İyi bir başlangıç yapacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER