Kasımpaşa - Galatasaray maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig 13. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Kasımpaşa 1-1 Galatasaray..

Kasımpaşa - Galatasaray maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Galatasaray ve Kasımpaşa, Süper Lig 2013-2014 sezonu 13. hafta karşılaşmasında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, karşı karşıya geldi. İki takımın da karşılıklı gollerine sahne olan maç 1-1 sona erdi. Kasımpaşa'nın golünü 10. dakikada Malki atarken, Galatasaray'ın golünü ise Burak Yılmaz kaydetti.



Kasımpaşa karşılaşmaya kalede Isaksson, defansta; El Yasa, Yalçın, Donk, İlhan orta sahada; Castro, Scarione, Barış forvette ise Adem, Malki ve Babel 11'i ile başladı.

Galatasaray kalede Eray, savunmada; Sabri, Semih Kaya, Chedjou, Riera orta sahada; Eboue, Selçuk, Melo, Bruma forvette ise Burak Yılmaz, Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Kasımpaşa 10. dakikada Malki'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Scarione ceza sahası içine arapasını verdi, Malki hareketlendi kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 60. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle maçta 1-1'lik eşitlik sağladı. Drogba sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi ve Burak Yılmaz ön direkte topa dokunarak ağlarla buluşturdu.

<< Önceki Haber Kasımpaşa - Galatasaray maçında iki gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER