Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in yıldızı Aurelien Chedjou'nun transferi için son pürüzler konuşuluyor

Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı

Transfer çalışmalarına Alper Potuk'u alarak başlamak isteyen ancak yetenekli oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, Fatih Terim'in savunmadaki gözdesini bitiriyor! Lille'in yıldızı Aurelien Chedjou ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldı.

6 aydır takip ettiği Kamerunlu savunmacının takımından ayrılık kararı almasının ardından girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılıların Lille'i ikna ettiği öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulüp adına Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu Fransa'ya giderek transferi bitirmek üzere Lille kulübü ile masaya otururken, anlaşma sağladı.

Lille'in 8 milyon euro talep ettiği 27 yaşındaki Chedjou için devre arasında tam 13 milyon euro istenmişti. Kulübüne ayrılmak istediğini açıklayan Kamerunlu yıldıza vize çıkarken, sarı-kırmızılılar da hedefine ulaştı. Yaklaşık 6.5 milyon euroya bu transferin an meselesi...

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan futbolcu için fiyat arttırımına gidilmezse, Chedjou'nun sarı-kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray'ın gün içinde KAP'a bildirim yapması bekleniyor.

FRANSIZLAR "HENÜZ BİTMEDİ" DEDİ...

Fransız basını da Chedjou, Galatasaray ve Fenerbahçe üçgeninde yaşananları yakından takip ediyor. Kamerunlu oyuncunun transferinin henüz netlik kazanmadığı ancak 8 milyon euroya bu işin biteceği bildirildi.
<< Önceki Haber Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER