Fenerbahçe Nijeryalı futbolcuyu ay başında getiriyor

Fenerbahçe Emenike için anlaşma sağladı...

Fenerbahçe Nijeryalı futbolcuyu ay başında getiriyor

Fenerbahçe'den bir bomba daha

Şampiyon Galatasaray’ın görüşmeleri başlattığı süreçte Alper Potuk’u renklerine bağlayarak transfer gündemini sarsan Fenerbahçe, yeni bombalar için çalışıyor. İç transferde daha önce uzlaşma sağlanan Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile sözleşme yenileyen Sarı- Lacivertliler dış transferde ise golcü konusunda da mutlu sona yaklaştı. 

Uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuç verdiği ve Fenerbahçe’nin Emenike konusunda Spartak Moskova ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Tarafların ödeme detayları için son pazarlıkları yaptığı, Nijeryalı’nın ise kulüplerin anlaşmasını beklediği vurgulandı. Fenerbahçe’nin kurmayları işin imza aşamasına geldiği anda ise işi sıkı tutacak, kronik sakatlık endişesi duyulan Emenike’yi detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek.

10 milyon euro

Spartak Moskova’nın Emenike için Fenerbahçe’den istediği rakamın ise 10 milyon Euro (Yaklaşık 23 milyon TL) olduğu belirtildi. Hatırlanacağı gibi Sarı-Lacivertliler, Kardemir Karabükspor’dan 9 milyon Euro’ya (Yaklaşık 20 milyon TL) aldığı golcüyü Rusya’ya 10 Milyon Euro’ya satmıştı. Emenike’nin Fenerbahçe’ye gitme isteği yapılan pazarlıklarda Kanarya’nın elini en çok güçlendiren nokta.

<< Önceki Haber Fenerbahçe Nijeryalı futbolcuyu ay başında getiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER