Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı sonucu! Yedi gol

Galatasaray - Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 24 hafta maçında karşılaştı... Maçın Sonucu: Galatasaray 6-1 Akhisar Belediyespor..

Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı sonucu! Yedi gol

Süper Lig 2013-2014 sezonu 24. hafta maçında, Türk Telekom Arena'da, Galatasaray ve Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Rakibine gol yağdıran Galatasaray maçı 6- 1 kazandı..

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Semih, Hakan Balta, Telles orta sahada; Ceyhun, Melo, Yekta, Sneijder forvette ise Drogba ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Akhisar Belediyespor ise karşılaşmaya kalede Emrah Tuncel, defansta; Emrah Eren, Sonko, Uğur Çağdaş orta sahada; Emin, Mehmet, Sertan forvette ise Bruno, Niasse ve Güray 11'i ile başladı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, Drogba'nın 13. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.. Sneijder sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Drogba yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Alex Telles'in 18. dakikada attığı golle 2-0'lık üstünlüğü sağladı.. Sneijder sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Alex Telles ceza sahası içinde gelişine vurdu ve top kaleci Emrah'n kapattığı köşeden ağlarla buluştu.

-Galatasaray, Drogba'nın 48. dakikada attığı golle 3-0 öne geçti.. Savunmada Çağdaş kafayla geri pas vermek istedi Drogba topu kaptı hızla ceza sahası içine girdi ve kaleci Emrah'ı geçerek topu ağlarla buluşturdu.

-Galatasaray, Burak Yılmaz'ın 55. dakikada attığı golle 4-0 öne geçti.. Drogba ceza sahası içinde sol çaprazdan yerden pasını verdi, arka direkte Burak Yılmaz gelişine vurdu ve top üst direğe çarparak ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor 57. dakikada Mehmet Akyüz'ün attığı gol ile durumu 4-1 yaptı. Mehmet Akyüz sağ kanattan ceza sahası içine girdi, rakibini geçerek kaleye vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Galatasaray 64. dakikada Bruno Mezenga'nın kendi kalesine attığı gol ile durumu 5-1 yaptı..

-Galatasaray 72. dakikada Sneijder'in attığı gol ile durumu 6-1 yaptı. Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ve Sneijder gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

<< Önceki Haber Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı sonucu! Yedi gol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER