Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com okuyucularının yaptıkları ve editörlerimiz tarafından özenle seçilen işte o yorumlar...

Günün en beğenilen yorumları!

Samanyoluhaber.com'da, hergün onlarca haber yayınlanıyor ve bu haberlere yüzlerce yorum yapılıyor. Bu yorumlardan bazılarını sizler için derledik. Tamamı oldukça kıymetli ifadeler barındıran ve bugün yapılan yorumlardan seçtiklerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz.
***
1- 'Türk Okullarına el konuldu sanıp sevinenleri üzecek haber!'
Ferhat GÜÇLÜ

28 Şubatçılar, darbeciler kim derseniz deyin ellerine su dökemez bunların. Milletin dişinden tırnağından arttırdıklarıyla yaptırdıkları okulları kapatamazsınız. Sizin hiç anlayamayacağınız şu ki; o okullar kimseye ait değil! Hepinizin içindeki güya vatan, millet sevgisini toplasanız (eğer haberciliği çıkar, goy goy, makam, mevki, para, pul adına yapmayanınız varsa) orada öğretmenlik yapan bir öğretmenlerin yüreğindeki sevdanın belki de yüzde 1'i etmez. Yaptıklarınızla Hizmet sevgisini cemaati bilenin gözünde büyütürsünüz.

***

2- 'Mehmet Metiner herkesi çileden çıkardı!'

Nazmi Aslan

Sn. Başbakanın uslubunun bu olduğunu söylüyorlardı da inanmıyorduk! Dindar mütedeyyin bir Başbakanımız var ve aynı zamanda duygusal mı duygusal. Bir ülkücünün mektubuna yıllar sonra ağladığında bizler de dedik ki hakikaten bu ülkede değil dindar, ateisler bile  güvenle demokratik haklarını kullanır. Bir 17 aralık bütün vicdanları param parça ederek tarihin sayfalarına kazındı...

***

3- 'Erdoğan'ın ABD'den Hocaefendi'yi istemesindeki asıl amaç..'

Osman

Ya boşverin, Hocaefendi için bu güne kadar her gelen neler söyledi neler yaptı? Literatüre bir yenisi daha eklenir hepsi bu. Hem camiadan korkmasınlar boşuna, ALLAH'tan korksunlar. Çünkü hesabı görecek olan O…

***

4- ''Youtube kapatılır' sözünün arka planı ortaya çıktı'

Sorunsal

Ses kayıtlarını kaldırın diye o kadar emir verdiklerine göre, bunlar montaj değil demekki. Bu kayıtların temiz olduğuna inanan kişi panik yapmaz, hiç bişey demez. Montaj olduğunu ispatlar, kuru kuruya da montaj demez. Bu mesele Youtube'u kapatma meselesi değil. Yanlışlarını kapatmak istiyorlar. Bu kadar panik bunun için. Zaten az akıllı olan bir insan bu kadar şeyden sonra hemen anlar o kayıtların montaj olmadığını. Bir iki tanesini doğruladılar zaten.

***

5-  'Hisleri ile ülkeyi yönetiyorlar!'

Sahtiyan60

ABD böyle açıklamalari Kuzey Kore, İran gibi ülkeler icin yapardı. Azıcık bir itibarimiz vardı, onu da sıfırladılar!

***


Abuzer

Başbakan hiç yalan söylermi ya. Çocuklarına bir lokma helal -pardon haram- bile yedirmeyen Başbakan yalan söyler mi hiç? Belki de Obama yalan söylüyordur. Belki de Obama'nın da kaseti var, belki paralel çete Obama'yı da şantajla yönetiyor. Hatta ispat edin ki Obama "haşşaşi", Beyaz Saray "in" değil. Obama'nın o bamtelinden korkmadığı ne malum. O bama, bu bama, şu bama sen söyle bana ben söyleyim obama. Obama çıkmış o dama onlar çıkmış kerevetine, gökten düşmüş üç elma biri sana, biri Başbakana biri Obama'ya... Rabbim ne günlere kaldık ya...

***

7-  ''Youtube kapatılır' sözünün arka planı ortaya çıktı!'

Uğur

"Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ise gerçek hayatta suç olan her şeyin sanal hayatta da suç olduğunu ifade ederek Erdoğan’a destek verdi."
Bu kadar basit düşünen adamlar nasıl bakan, başbakan olabiliyor, sanalda adam öldüren, katliam yapanlarıda müebbet hapse mahkum edin olsun bitsin bu iş :)

***

8-  'Başbakan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde...'

Sina

İnsan gaf yapar da onu dinleyen onca insan niye 'oley, ne güzel söyledin, iyiki de helal yedirmemişsin' diyerek alkışa tutuşur? Anlaşılması ve izahı zor bir durum! Sanki beyinleri uyutulmuş, kulak ve beyin arasındaki iletişim kopmuş gibi. Olsa olsa 'Haşhaşilikle' açıklanabilir sanki!

***

9-  'Türkiye tarihte görülmemiş bir olaya şahitlik ediyor!'

Ömar Faruk

Başbakan, gittiği bazı ülkelerde ziyaret ettiği Türk okullarını şimdi kapatmak istiyor ve bu konuda telkinlerde bulunuyorsa, değişim o okullarda değil, onda demektir. Peki soru şu: 'Bu değişim nasıl bir değişim ki, insana kendini inkar ettirebiliyor?'

***

10-  'İlker Başbuğ cezaevinden çıktı, işte ilk açıklaması'

Hüseyin

AKP Türkiye'nin maalesef hiçbir sorunununu çözemedi; 'darbeciler, katiller, anarşistler, terör örgütleri, kaçakçılık, işsizlik, kırılgan ekonomi' gibi. Güzel tablolar bugün var yarın yok. Başbakan ve ekibi maalesef kalıcı sağlam temellere oturtulmuş, çözülmüş bir sonuç ortaya koyamadılar. Terör her an hortlamaya hazır, ekonomi esen rüzgardan nem alıyor. Dış yatırım dediğiniz olay finans piyasası, yani sadece borsaya günlük giren çıkan paradan ibaret. Sanayi değil yani! Eğitimde, sağlıkta, sosyal haklarda, ar-ge çalışmalarında, fırsat eşitliği gibi konularda OECD'de 100. sıralardayız.

***

11-  'Bozdağ o ses kayıtlarıyla ilgili soruya cevap veremedi!!'


Sayın Başbakan çok güzel işler yaptın ama sonunu getiremedin. Başa döndük!

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Günün en beğenilen yorumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER