Beşiktaş'ta yedi yolcu beli oldu

Dany, Sezer, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman, Jones, Almeida ve Fernandes gelecek yıl düşünülmüyor. Bilic bu oyuncuları sildi

Beşiktaş'ta yedi yolcu beli oldu

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra tatile girdi. Teknik direktör Slaven Bilic oyuncularla yaptığı görüşme sonunda herkese özel bir çalışma programı verdi. Toplantıya; Dany, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Jermain Jones, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes çağrılmadı. Bu oyunculara çalışma programının verilmemesi, 'Gelecek sezon takımda kalmaları sürpriz olur. Çünkü Slaven Bilic bu futbolcuları istemiyor' diye yorumlandı. Sezonun neredeyse yarısını sakat geçiren Sivok ile Holosko da gidecek gibi. 

Toraman ve Sezer umutsuz 

Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin, 'Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman konusunu bir kez daha düşün' telkinlerinin de Hırvat hocayı etkilemediği anlaşıldı. Beşiktaş'ın sezon açılışına bu oyuncuların bazılarının (Sözleşmesi devam edenler ve kendilerine kulüp bulamayanlar) katılacağı belirtildi. Yöneticilerin Bilic ile yaptığı görüşmede, 'Sözleşmeleri devam eden oyuncuları en az zararla elimizden çıkarmak zorundayız. Bu nedenle kamp kadrosuna almalısın. Satacağız veya kiraya vereceğiz' uyarısı yaptığı da öğrenildi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta yedi yolcu beli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER