Harekete geçtiler!

Sinemanın ünlü isimleri Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Ata Demirer düğmeye bastı. Geliyor...

Harekete geçtiler!

Türk Sinemasının üç ünlü ismi Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Ata Demirer, yeni filmleri için hazırlıklara başladı. Yaz boyunca tatil yapmak yerine karınca gibi çalışacak olan isimlerin başında Cem Yılmaz geliyor.

Ünlü komedyen senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstleneceği yeni filmi ‘Pek Yakında’da aynı zamanda başrol oynayacak. Filmde, maddi sıkıntılar nedeniyle başladığı filmi bir türlü bitiremeyen bir yönetmenin hikayesi anlatılıyor. Tülin Özen, Zafer Algöz ve Ozan Güven’in de rol aldığı filmin çekimleri bugün başlıyor. ‘Pek Yakında’ 8 hafta sürecek çekimlerin ardından ekim ayında izleyicisiyle buluşacak.

SENARYO YAZIYOR

Yıl­maz Er­do­ğan da mes­lek­taş­la­rı gi­bi yaz ay­la­rı­nı uzun ta­til­ler ye­ri­ne ça­lı­şa­rak ge­çi­re­cek olan isim­ler­den. Er­do­ğan, se­nar­yo­su­nu yaz­dı­ğı ‘Pat­ron Mut­lu Son İs­ti­yo­r’ fil­mi­nin ikin­ci­si­ni çek­mek için kol­la­rı sı­va­dı. Temmuz ayında çe­ki­le­cek filmde yine Ez­gi Mo­la ve Tol­ga Çe­vik rol ala­cak.

DEMİRER’DEN İKİ FİLM

Bugün'ün haberine göre 'Ey­va­hh Ey­vah 3’ filmiyle 2014’e hız­lı baş­la­yan Ata De­mi­rer bir­kaç pro­je üzerine yo­ğun­laş­tı. Önce bir ko­me­di fil­mi için ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çe­cek olan De­mi­rer, ar­dın­dan da bir dö­nem fil­mi için ça­lış­ma­la­ra baş­la­ya­cak.

<< Önceki Haber Harekete geçtiler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER