Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı buluşturan proje!

Türk sporunun üç büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bir araya geldi...

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı buluşturan proje!

Yeşil sahalarda kıyasıya mücadele eden üç büyük kulüp, bu kez "Spor, Sağlık ve Eğlencedir" adlı kardeşlik projesi kapsamında bir araya geldi. Çoğu zaman tribünlerde ve yeşil sahalarda görmeye alışık olduğumuz şiddetin yerini, güzel görüntüler aldı. Üç büyük kulübün dernek başkanları, Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Süleymanlı İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle biraraya gelen dernek başkanları, taraftarı oldukları kulüplerin atkılarını dağıtarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Okul bahçesindeki etkinliğe Gönen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dernekleri başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve taşımalı eğitim verilen köylerin muhtarları katıldı. Büyük  bir coşku içinde geçen etkinlikte öğrenciler, tezahürat yapıp takımlarını destekledi. 3-A sınıfı öğrencisi Sude Ateş, dernek başkanlarına kendilerine bu güzel ortamı oluşturduklarını için teşekkür etti. Katılımları için misafirlere ve emeği geçen herkese teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Kahve de, "Çocuklarımıza örnek olacak birlik ve beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma örneği gösterildi. Buna katkı sağlayanlar önemli bir hizmet yaptı." dedi. 

Dernek başkanları ise böyle bir kardeşlik projesi içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Daha sonra misafirlere okulun birimleri gezdirildi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı buluşturan proje! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER