Sevdiği kızı istemeye gitmeyen babasını baltayla yaraladı


ERZURUM (CİHAN)- Erzurum'da şizofreni hastası olduğu iddia edilen Ekrem Ciğerli(37) sevdiği kızı kendisine istemeyen babasını balta ve bıçakla yaraladıktan sonra kendisini eve kapattı. Şizofren hastasını ikna etmek için çok sayıda polis olay yerine sevk edildi.

Erzurum merkez Palandöken ilçesi Kazım Yurdalan Mahallesi Şehit Erdal Pişken Caddesi Şenol Apartmanı'nda ailesiyle birlikte yaşayan Ekrem Ciğerli, iddiaya göre, dün akşam babası Halil İbrahim Ciğerli (65) ile yabancı uyruklu sevdiği kızı kendisine istemesi konusunda tartıştı. Bugün sabah saatlerinde bir çok suçtan sabıkası bulunan Ekrem Ciğerli, babası Halil İbrahim ve annesi Hangül ile yeniden kız meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ciğerli eline geçirdiği balta ve ekmek bıçağı ile babasına saldırdı. Annesinin ve komşuların araya girmesinin ardından Ciğerli kanlar içerisinden evden dışarı çıktı. Komşuların olay yerine çağırdığı ambülansla baba Ciğerli, Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu sırada olay yerine Özel Harekat Timleri, ile çok sayıda polis, 112 ekibi ile itfaiye ve sivil savunma arama kurtarma birliğine bağlı ekip yönlendirildi. Olay yerine ilk giden karakol ekiplerine kapıyı açan Ciğerli elindeki çekiç ile polise saldırdıktan sonra evinin çelik kapısını arkadan kilitledi. Daha sonra olay yerine gelen polisler çelik yeleklerini giyindikten sonra, cep telefonuyla Ekrem Ciğerli'yi teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. Özel harekat timleri eve zor kullanarak girmek için koçbaşı ve gaz bombası ile hazırlık yaptı. Bir kardeşi de polis olan Ciğerci, olay yerine gelen polis ağabeyisinin cep telefonuyla görüşmesine rağmen teslim olmaya ikna olmadı. Cumhuriyet Savcısı da müdahale yerine ikna yoluyla Ekrem Ciğerli'nin alınması üzerine talimat verince polis, Ekrem Ciğerli'yi teslim olmaya ve kapıyı açmaya ikna çalışmalarını sürdürmeye devam etti. CİHAN
<< Önceki Haber Sevdiği kızı istemeye gitmeyen babasını baltayla yaraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER