"Recep Tayyip'in babası" veryansın etti: Pişmanım

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala "Halk Ekranı" isimli youtube kanalına röportaj veren ve "Oğlumun adını Recep Tayyip koydum, pişmanım." diyen bir kişinin veryansını sosyal medyada gündem oldu.

'Recep Tayyip'in babası isyan etti: Pişmanım

"Halk Ekranı" isimli Youtube kanalı Malatya'da sokaktaki bir kişiye hangi partiye oy vereceğini sordu. 

Yapılan mülakata "İster yayınlarsınız, ister yayınlamazsınız." diye söze başlayan kişi, "Benim bir oğlumun adı 'Recep Tayyip'tir, fakat pişman oldum ismini Recep Tayyip koyduğuma. Daha sonra mahkemeye dava açtım, başıma gelmeyen kalmadı. Yani ismini değiştirememem yönünde... Yahu bu çocuğun ismini koyarken size danışmadım. Değiştirirken de size danışayım." diye tepki gösterdi.

"ERDOĞAN'I BİR KADIN CENAZESİNDE GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Sözlerine devam eden kişi kadın cinayetlerine de değinerek, "Bakın bugün belki bu ülkeye inşallah şehit gelmeyecek ama her gün kadınlar öldürülüyor, genç kızlarımız öldürülüyor. Bugün Avrupa Birliği'ne girmeye çalışıyoruz bu yaşanan hadise Avrupa Birliği'nde olmuş olsa inanın ne milletvekilleri kalır, ne bakan kalır, ne başbakan kalır, ne cumhurbaşkanı kalır. Yani hepsi görevini yapamadığından istifa eder. Bugün sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kadın cenazesinde gördünüz mü? Ben hayatımda hiç görmedim. Koalisyondan devraldılar bu hükümeti onların döneminde bile bu kadar kadınlarımız genç kızlarımız öldürülmedi. Sözde müslümanlar bunlar Ak parti, muhafazakâr parti her gün kadın cenazesi geliyor." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber "Recep Tayyip'in babası" veryansın etti: Pişmanım Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER