Erdoğan, Hizmet'e yönelik iftiralarına bir yenisini daha ekledi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısında 'Hizmet Hareketi'ne yönelik hakaretlerine yenilerini ekledi.

Başbakan Erdoğan: 'Bunlara verilen binaları geri alın'

Erdoğan, "Örgütün tepesiyle tabanı aynı istikamete bakmıyor, hatta aynı kıbleye bile yönelmiyor." iftirasında bulundu.

Erdoğan, belediye başkanlarına ise çok tartışılacak talimatlar verdi: "Ben belediye başkanlarımdan artık bunu istiyorum; bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, ne kadar bina varsa bunların hepsini hukuk içerisinde, demokrasi içerisinde tek tek geri almalısınız, tek tek. Bu benim için ne denli sorumluluksa, sizler için de aynı denli sorumluluktur. Bize afra tafra yapan, partimizden milletvekili seçilen veya belediye başkanı seçilen ondan sonra partimizden istifa etmek suretiyle ayrılanlara karşı da herhangi bir iş takibinde, şunda bunda gereken tavrı koymalısınız, bunlar sizin semtinize dahi uğrayamamalı."

Erdoğan konuşmasında "Örgütün tepesiyle tabanı aynı istikamete bakmıyor, hatta aynı kıbleye bile yönelmiyor. Taban doğru istikamete bakarken, tepe yönetimi çok farklı istikametlerde ikbal arıyor.” iftirasında bulundu.

"CEMAATE VERİLEN BİNALARI GERİ ALIN"

Erdoğan daha sonra şöyle konuştu: "Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, bina varsa hukuk içinde hepsini tek tek geri almalısınız. Bu benim için nasıl sorumluluksa sizin için de aynı denli sorumluluktur"

<< Önceki Haber Erdoğan, Hizmet'e yönelik iftiralarına bir yenisini daha... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER