Bahçeli hem çıkıştı hem de kapılarını kapattı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, genel affa kapılarını kapattı.

Bahçeli bayramlaşması 1 saat sürdü! Hızlı görüntülerle...

  • Parti merkezinde partililerle bayramlaşan Bahçeli Başbakan Erdoğan'a af çıkışı yaptı.
  • Af tartışmalarının temelinde Öcalan'ı serbest bırakma düşüncesin olduğunu vurguladı. 
  • Bahçeli, Ergenekon davasından ceza yiyen komutanların Genel Af'tan faydalanmak istemeyeceğini de ileri sürdü.
  • Öte yandan Bahçeli'nin partililerle bayramlaşması 1 saat boyunca sürdü.

MHP lideri genel af tartışmalarını değerlendirdi. Esas amacın Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmak olduğunu ileri sürdü. Ergenekon davasından ceza alan komutaların Öcalan ile aynı kefeye konmak istemeyeceğini vurguladı.

Devlet Bahçeli: "Bu düşünce PKK'nındır. Öcalan denen haini kurtarmak için genel af her zaman dillendirilmektedir. Aynı zevat, PKK yandaşı zavallılar PKK çözüm sürecinde bir genel afla Öcalan denen hainle, TSK'nın komutanları da bir çıksındır mantığıyla hareket ediliyorsa bu milletin kabul edeceği bir durum değildir. Buna cezaevinde bulanan komutanlar da rıza göstermez…"

Başbakan Sayın Erdoğan Meclis'in 1 Ekim'den önce Demokratikleşme Paketi'ni görüşmek için toplanabileceğini söylemişti. Bahçeli, talimatın BDP ve terör örgütü tarafından verildiğini ileri sürdü. 

MHP Lideri: "Dün de sayın başbakan öyle bir talimat almış olmalı ki, meclisin 1 ekim'den önce toplanabileceğini söylemektedir. Talimata uygun bir başbakandır. "

Bahçeli, AK Parti iktidarının problemleri çözmekte yetersiz kaldığını ileri sürüp, bayramlaşmak için parti genel merkezine gelenlere yerel seçimleri işaret etti: 

"Bu millet RTE hükümetinden kurtulmak istiyor. RTE son kullanma tarihine yaklaşmıştır. Bunu kısa sürede göreceğiz. Halkla kucaklaşmanın adresi olarak meydanları sonuç almayı da sandıkta gözetmektedir." 

Öte yandan Bahçeli ile bayramlaşmak için sıraya giren partililer, uzun kuyruk oluşturdu. Bahçeli, yaklaşık 1 saat boyunca tek tek partililerle bayramlaştı. Bazı partililer Bahçeli ile tokalaşırken, bazıları da elini öptü. Bahçeli, çocuklara da ilgi gösterdi.

<< Önceki Haber Bahçeli hem çıkıştı hem de kapılarını kapattı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER