AKP böcek aramasına karşı çıkmış!

Gürsel Tekin, 2 yıl önce Meclis'te böcek araması teklifine AKP'lilerin karşı çıktığını söyledi.

AKP böcek aramasına karşı çıkmış!



CHP Genel Sekreteri Tekin, iki yıl önce Meclis’te böcek araması istediklerini belirtti. Tekin, ‘AKP karşı çıktı.?Seçim öncesi kendileri gündeme getiriyor. Dinleniyorsa Başbakan’ın kendi suçu’ dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, hükümetin Köşk seçimi öncesinde yasadışı dinleme iddialarını gündeme getirmesinin manidar olduğunu söyledi. İki yıl önce Başbakanlığın dinlenmesi konusunu kendisinin Meclis gündemine getirdiğini belirten Tekin, “Eğer dinleniyorsa bu Başbakan’ın suçudur” dedi. Hükümetin bugünlerde yasadışı dinlemeye ısrarla dikkat çekmesine tepki gösteren Tekin, Taraf’a şunları söyledi:

“İKİ YILDIR SÖYLÜYORUZ”

Başbakanlık odasının dahi dinlendiğinin altını çizmiştik, O gün hükümetin bakanları bizim önergelerimize verdiği yanıtlarla durumu sıradan gibi göstermişlerdi. Başbakan bugün çıkıp ‘Ben dinleniyorum’ diyor. İki yıldır söylüyoruz. Bu yeni bir olay değil. Dinleme olaylarının seçim döneminde tekrar tekrar gündeme getirilmesi de dikkat çekici. Sıkıntı varsa iki yıl önce yapılmalıydı. Dinleniyorsa bu Başbakan’ın suçudur.”
<< Önceki Haber AKP böcek aramasına karşı çıkmış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER