Oto galerilerin kapatılması geçici olarak ertelendi


Ankara Oto Galericiler Derneği Başkanı İlkay Kalkan, galericilerin şehir dışına taşınması konusunda yürütmeyi durdurma kararı alındığını belirterek, "Kapanma olayı ertelendi. Ama alınan bu karar geçici." dedi.

Ankara Oto Galericiler Başkanı İlkay Kalkan, şehir merkezinde bulunan galerilerin şehir dışına çıkartılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Galerilerin şehir dışına çıkması hususunda yetkililerle, siyasilerle görüşeceklerini dile getiren Kalkan, yürütmeyi durdurma kararını hem dernek, hem de bireysel olarak aldıklarını söyledi. Amaçlarının geçici çözüm olmadığını kaydeden Kalkan, esnaf ve çalışanların mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Kendilerinin de şehir merkezinden gitmek istediklerini aktaran Kalkan, bununla ilgili sorunu çözemediklerini vurguladı. Kalkan, "Gerekirse biz arsa alalım, gerekirse siz alın diyoruz. Ama şu an öyle bir şey yapamayız orası faaliyete geçsin, dolsun size öyle izin vereceğiz diyorlar. Dolsun diye bekleyelim ama dükkanımız kapanmasın, bunu aşamadık, bu yüzden bu sorunlar çıktı." diye konuştu.

'ARTIK BU İŞİ DAHA BELİRGİN YERDE YAPALIM'

Belediye Meclisi'nin aldığı karar sonrasında üzüldüklerini söyleyen Kalkan, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: "Sonuçta biz de yürütmeyi durdurma kararı aldık. Ama yürütmeyi durdurma kararı aldıktan sonra rahatladık diye bir şey yok. Bugün yetkililerle görüşmeye gittik. Bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. Çünkü esnafımız bizden kesin çözüm bekliyor. Bizler de artık bu işi daha belirgin yerlerde yapalım, edelim."

CİHAN
<< Önceki Haber Oto galerilerin kapatılması geçici olarak ertelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER