Mondi Melikşah, lige hazır


2015-2016 Türkiye Erkek Basketbol 1. Ligi'nin ilk maçında evinde Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Mondi Melikşah Üniversitesi hazırlıklarını sürdürdü.

Recep Mamur Spor Salonu'nda Başantrenör Alaeddin Yakan yönetiminde 2 saat süren antrenmana tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla son buldu. Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Mondi Melikşah Üniversitesi Başantrenörü Alaeddin Yakan, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirterek şöyle konuştu:

"Akhisar Belediyespor 5-6 yıldır aynı kadroyla oynuyor. Sadece her yıl birkaç takviye yapıyorlar. İyi basketbol oynuyorlar. Her iki takım içinde zor bir maç olacak. Umarım kazanan taraf biz oluruz. İki ay gibi bir süre içerisinde iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar ve oynadığımız maçlar iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Yeni sezonda inşallah yapmak istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtırız."

Mondi Melikşah Üniversitesi-Akhisar Belediyespor arasındaki mücadele 9 Ekim Cuma günü saat 18.00'da Recep Mamur Spor Salonu'nda oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Mondi Melikşah, lige hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER