MHP'li Yılmaz: Ankara'daki saldırıda sorumluluğu olanlar timsah gözyaşı döküyor

MHP'li Yılmaz: Ankara'daki saldırıda sorumluluğu olanlar timsah gözyaşı döküyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, "Suriye'de sırf Esad düşmanlığı için oralarda IŞİD, El Nusra gibi bir takım illegal örgütlere kimler destek verdiyse, Ankara'da patlamanın da sorumluları onlardır. Şimdi de çıkıp timsah gözyaşı döküyorlar." dedi.

MHP İl Başkanlığı'nın Karataş, Yumurtalık ve Ceyhan ilçelerinde organize ettiği mitinglere katılıp, partisine destek isteyen Yılmaz, 13 yıldır Türkiye'yi yöneten AK Parti iktidarının ülkeyi kaos ve kargaşaya sürüklediğini vurguladı.

Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve milletvekili adaylarıyla birlikte Karataş, Yumurtalık ve Ceyhan ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Açık hava toplantılarında konuşan Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin ardından tırmanan terör olayları ve son olarak Ankara'da 99 kişinin ölümüne, yüzlerce vatandaşın yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı ele aldı.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin beka seçimleri olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu: "Bin yıldır bu coğrafyada kardeşlik hukuku içinde yaşıyoruz. Ama birileri bu kardeşlik hukukumuzun yerine başka bir yapıyı ikame ettirmenin gayreti içindeler. Birkaç gün önce Ankara'da cumhuriyet tarihinin en kanlı terör eylemi oldu. Şimdi de çıkıp timsah gözyaşı döküyorlar. Suriye'de sırf Esad düşmanlığı için oralarda IŞİD, El Nusra gibi bir takım illegal örgütlere kimler destek verdiyse, Ankara'da patlamanın da sorumluları onlardır. PKK'nın devamı olan PYD terör örgütüne, sınırın öbür tarafına kimler ağır silahlar göndermişse, bir buçuk ay içinde 155 asker ve polisimizin katlinden de onlar sorumludur." CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Yılmaz: Ankara'daki saldırıda sorumluluğu olanlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER