Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz'la ilgili iddialara takipsizlik

Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz'la ilgili iddialara takipsizlik

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Kumyaka Mahallesi Muhtarı Ramiz Batmaz, hakkında atılan iddiaların hepsinin savcılığın yaptığı incelemeler sonucunda çürüdüğünü açıkladı. Bursa 1. Sulh Ceza Hakimliği, Muhtar Batmaz hakkında Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kovuşturmaya yer olmadığına dair karara yapılan itirazı da reddederek, kesin olmak üzere takipsizlik verdi.

Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz, hakkında kesin olmak üzere verilen 23 sayfalık takipsizlik kararını Kumyaka'da düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Mudanya'nın kırsaldaki 36 mahallesinden en gözde konumda olan Kumyaka'nın kişisel çıkar çatışmalarından dolayı zor duruma sokulduğunu kaydeden Muhtar Batmaz, mahalleyi zora koşan, Kumyaka'nın kazanımlarına zarar veren, kooperatif ve derneklerin işleyişlerini engelleyenler ve şahsına yönelik iftiralarda bulunanlar hakkında hukuk mücadelesi başlatacağını bildirdi.

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Mudanya Belediyesi'nden de Kumyaka'ya hizmet yönünde ilgi beklediklerini söyleyen Muhtar Ramiz Batmaz, "Kırsaldaki mahalleler arasında Kumyaka, hizmete aç bir bölge. Mudanya Belediyesi'nin daha fazla Kumyaka ile ilgilenmesini beklerken, Büyükşehir'in de özellikle başta ulaşım olmak kaydıyla kendi alanındaki konularla ilgili destek bekliyoruz. Bursa'dan Mudanya'ya gelen Büyükşehir otobüslerinin, yaz-kış Tirilye-Bursa arasında da sefer yapmasını talep ediyor, Özel İdare'den Büyükşehir'e geçen ve yıkımı yapılan sosyal tesislerin de bir an evvel hayat bulmasını arzuluyoruz" diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Kumyaka Muhtarı Ramiz Batmaz'la ilgili iddialara takipsizlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER