Keneş'in avukatıyla tartışan savcı: Yakalatacağım onu, çok mutluyum


Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, hakkında yakalama kararını kendisine söylemediği gerekçesiyle avukat ile savcı arasında tartışma yaşandı. Savcı avukata, "İşte karar, üzülmem mi gerekiyor? Çok mutluyum, kararı da çıkarttım. Yakalatacağım onu, çok mutluyum. Bak elimde işte karar." ifadelerini kullandı.

Bülent Keneş'in avukatı Hasan Günaydın, savcının itirazı üzerine mahkemenin kararını öğrenmek için adliyeye geldi. Akşam saatlerinde Keneş hakkında yakalama kararı çıkarıldığı söylentisi yayıldı. Bazı haber sitelerinde bu yönde de haberler yapıldı. Bunun üzerine avukat Günaydın, savcı Umut Tepe'ye kararın çıkıp çıkmadığını sordu. Savcı, Günaydın'a kararın henüz belli olmadığını söyledi.

Ancak kısa süre tekrar savcılığın olduğu koridora gelen Günaydın'a kalem görevlilerince yakalama kararı çıktığı bildirildi. Bunun üzerine Günaydın, "Duyduk, herkese söylendi ama bize en son söyleniyor." dedi.

Savcının odasına da giren Keneş'in avukatı, "Teessüf ediyorum savcı bey. Karar çoktan çıkmış, basında da yer alıyor ama bizden gizliyorsunuz." dedi. Bunun üzerine savcı Tepe, kararın çıktığını belirtti. Avukat Günaydın, "Biz dosyada tarafız ama bizden gizleniyor. Herkes öğrendikten sonra öğreniyoruz. Aynı durumda siz de olabilirsiniz." diyerek savcıya sitem etti.

Bunun üzerine sinirlenen savcı Tepe, "Ne yapalım üzülmem mi gerekiyor?" çıkışında bulundu. Savcının bu tepkisine avukat Günaydın, "Ben öyle bir şey mi dedim?" şeklinde karşılık verdi.

Öfkelenen savcı Tepe, "Ne demek istiyorsunuz? Beni tehdit mi ediyorsunuz? İşte karar, üzülmem mi gerekiyor? Çok mutluyum, kararı da çıkarttım. Yakalatacağım onu, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Avukat Günaydın da sitemini belirttiğini söyleyerek savcının odasından ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Keneş'in avukatıyla tartışan savcı: Yakalatacağım... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER