Kaymakam Kaya'dan Başkan Toprak'a teşekkür plaketi

Kaymakam Kaya'dan Başkan Toprak'a teşekkür plaketi

Adıyaman Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a hizmetlerinden dolayı başarı ve teşekkür plaketi verdi.

Beraberinde İl Özel İdare Müdürü Mehmet Can ve Özel Kalem Müdürü Sırrı İnan ile birlikte Başkan Toprak'ı makamında ziyaret eden Kaymakam Kaya, eğitim, sağlık alanlarındaki desteklerinde ve başarılı çalışmalarından dolay Başkan Toprak'a başarı ve teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette konuşan Kaymakamı Kaya, "Kâhta Belediye Başkanı olarak başta sağlık ve eğitime olan destekleriniz ve ilçemizin gelişmesine yönelik çalışmalarınız ve katkılarınız tarafımdan takdirle müşahede edilmektedir.
Gerek Kâhta Devlet Hastanesi civarındaki 4000 metrekarelik alanın otopark olarak kullanılmak üzere tahsis edilmesi ve gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile okulların basit onarımları ve bahçe düzenlemeleri gibi çalışmalarınız kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütümüne katkılar sağlamıştır. Bu nedenle Kâhta halkı adına teşekkür eder, başarılarınızın devamını diler, şükranlarımı sunarım." diyerek Başkan Toprak'a teşekkür belgesini takdim etti.

Ziyarette çalışmaları, projeleri ile ilgili Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'ya bilgi veren Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kaymakam Kaya'ya teşekkür ederek eğitim ve sağlığa olan desteklerinin devam edeceğini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Kaymakam Kaya'dan Başkan Toprak'a teşekkür plaketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER