Karacabey Müftüsü Yazıcı'ya hüzünlü veda


Bursa Karacabey Müftüsü Hikmet Yazıcı'ının emekliye ayrılması nedeniyle onuruna düzenlenen yemekte duygulu anlar yaşandı. Karacabey'de 4 yıldır başarıyla görev yapan ve emekliye ayrılan Hikmet Yazıcı için din görevlileri tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemeğe yeni atanan Karacabey Müftüsü Durmuş Ayaz, Karacabey Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çanakcı ve din görevlileri katıldı.

Din görevlileri adına bir konuşma yapan Din Görevlileri Derneği Başkanı Süleyman Binici, övgüyle bahsettiği Müftü Hikmet Yazıcı için şunları söyledi: "4 yıldır sizinle kader birliği yaptık. Bizler sizi, sizde bizleri çok iyi tanıdınız. Sizinle görev yapmanın zevkini yaşadık. Hep böyle olmasını isterdik ancak olmadı. O istemediğimiz veda zamanı geldi. Vedalar her zaman hüzün doludur. Sizinle çok güzel günler geçirdik. Karacabey için büyük hizmetlerde bulundunuz. İlçeye çok güzel şeyler kazandırdınız. Sizin döneminiz milat olacaktır. Bizlere her zaman sahip çıktınız. Her zaman arkamızda durdunuz. Bizleri hiçbir zaman küçük düşürmediniz, hiç ezdirmediniz.Bizlere ağabeylik yaptınız. Bunun için tüm din görevlileri adına size teşekkür ediyor ve yeni hayatınızda başarılar diliyoruz."dedi.

Karacabey'e yeni atanan İlçe Müftüsü Durmuş Ayaz ise, "Beraberce geçmiş yıllarda Hikmet Yazıcı hocamla görev yaptık. Ondan sonra bu görevi devir almak zor. İnsanları yetiştirmek için ömrünü veren Hikmet hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da hizmetlerine devam edecek. Onun ki şimdilik bedeni ayrılık. Hikmet hocama bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun."dedi.

Gecenin sonunda İlçe Müftüsü Durmuş Ayaz, emekliye ayrılan Hikmet Yazıcı'ya plaket verirken, Hikmet Yazıcı'da Durmuş Ayaz'a göreve yeni gelmesi münasebetiyle çiçek takdim etti. Gazi Camii Kuran Kursu Öğreticisi Hülya Küçük tarafından Hikmet Yazıcı'nın eşi Gülsüm Yazıcı'ya çiçek tadim edilirken, Karacabey Müftülüğü'nde yeni göreve başlayan Şef Muammer Kaya'ya da, Karacabey Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çanakcı tarafından çiçek verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Karacabey Müftüsü Yazıcı'ya hüzünlü veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER