Havuz'dan bir 'Öcalan güzellemesi' daha

AKP'nin tescilli yandaş gazetesi Takvim Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, terör örgütü PKK'nın lideri Öcalan'ı bütün Kürtlerin lideri yaptı.

Havuz'dan bir 'Öcalan güzellemesi' daha

Takvim Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay'a özendi. Diler, bugünkü "Terör Koalisyonu" başlıklı yazısında İmralı'da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ı "Kürtlerin Lideri" diye takdim etti.

Hatırlanacağı üzere daha önce de AKP'li Beşir Atalay, Öcalan'a güzellemelerin yapıldığı Çözüm Süreci döneminde Öcalan'ın "bütün Kürtlerin lideri" olduğunu iddia etmişti.

Şimdilerde ise ufak ufak Çözüm Süreci'nden rota kırmaya çalışan AKP'liler, "Çözüm Sürecinde nerede yanlış yaptık" sorusuna cevap ararken Kürtlerin PKK'nın vesayeti altına sokulduğunu ve devletin PKK'ya mesafeli duran Kürtleri sahipsiz bıraktığını söylerek Çözüm Sürecine ilişkin özeleştiri yapmışlardı...

İşte Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler'in "Öcalan Güzellemesi"

"Öcalan, Kürtler'in lideri. Bölgedeki bütün Kürtler'i Ankara'ya bağlayabilecek tek siyasi isim. Demirtaş ya da başka biri bunu yapamaz. O zaman tasfiye olması şart! Demirtaş'ın ya da bir başkasının parlatılması da operasyona dahil... Avrupalı istihbarat örgütleri Öcalan'ı öldürüp kendi adamlarını geçirecekti. Kendi adamları öldürüldü!"

Hergün asker-polisin şehit haberleri gelirken, yandaşların, terör örgütü PKK'nın kurucusu ve lideri olan Öcalan'a "güzellemeler yapması" ilginç değil mi?

Ne demişti Yalçın Akdoğan: Öcalan bunları görse sopayla kovalar...

Bülent Arınç'ın o meşhur sözünü de unutmayalım: "Siz kim oluyorsunuz da Öcalan'ı itibarsız hala getirmek istiyorsunuz?
<< Önceki Haber Havuz'dan bir 'Öcalan güzellemesi' daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER