Hamza Hamzaoğlu: Bütün sorumlu...

Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçındaki 2 puanlık kaybın sorumlusunun kendisi olduğunu itiraf etti ve camiadan özür diledi.

Hamza Hamzaoğlu: Bütün sorumlu...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Oyuncu değişikliğine kadar, Sabri'nin değişikliğine, Yasin'in çıkmasına kadar koşan mücadele eden bir Galatasaray... O dakikadan sonra benim hatamdan kaynaklanan bir Galatasaray. Bu maçın tek sorumlusu benim. Ama ne olursa olsun, Galatasaray'ın maçı 2-2'ye getirmemesi gerekiyor. Bunu konuşacağız oyuncularımla, ama en başta benim suçum. Camiadan özür diliyorum. Üzgünüm, ama inancımızı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu maçtan sonra daha da şart oldu, 4. yıldızı takacağız inşallah."

"2-0'DAN 2-2'YE GELİNCE GERGİNLİK ÇIKMASI NORMAL"
"Kulübeden atılan bir top var, Chedjou kızdı ve kulübeye cevap verdi. İçerideki olayları görmedim, bir kalabalık vardı, ama daha sonra geldim. 2-0'dan sonra 2-2'ye gelince bir gerginlik oluyor, normal. Söyleyecek fazla bir şey yok, üzgünüz, ama yolumuza devam edeceğiz"

<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: Bütün sorumlu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER