'Selam Bahara Yolculuk' filmine Tokat'ta yoğun ilgi


TOKAT (CİHAN)- Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen 'Selam Bahara Yolculuk' filmi Tokat'ta sinemaseverlerle buluştu. Gösterime girdiği andan itibaren tüm seansların yoğun ilgi gördüğü filmi izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan ile Kırgız oyuncular Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova'nın yer aldığı Selam Bahara Yolculuk filmi Tokat'ta gösterime girdi.

Selam Bahara Yolculuk, Türkiye'den Kırgızistan'a gidip yepyeni, umut dolu bir hikaye yazmak isteyen bir öğretmenin yaşadığı zorlukları ve bu süreçte iç içe geçen hayatları konu alan bir dram filmi. Fedakarlık hamuru ile yoğrulmuş idealist bir öğretmenin, Tanrı Dağları'nın eteklerinde verdiği mücadele, duygu dolu sahneler eşliğinde gözler önüne seriliyor. Duygu dolu filmi izleyen izleyiciler film boyunca ve salondan çıkışta gözyaşlarına hakim olamıyor.

Film izleyicilerinden Büşra Çelik, sinema çıkışında ağlayarak yaptığı açıklamada, filmden çok etkilendiğini ifade etti. Çelik, "Film hikaye olarak çok duygulu, bunun gerçek olduğunu bilmek daha da duygulandırdı beni. Mutlaka herkes gitmeli, çok etkilendim, onlar gibi olmak isterdim. Bende keşke onlar gibi olabilsem, inşallah bizde onlar gibi oluruz" dedi.

Kübra Urhan ise "Bu insanlar bu yola gönüllerini vermişler, devam ediyorlar yollarına, bazıları bunları engellemeye çalışsa da, hiç kimse bunu engelleyemeyecek. Çok güzel bir filmdi" dediği konuşmasını ağlayarak tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Selam Bahara Yolculuk' filmine Tokat'ta yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER