Yüce Divan oylaması 'Biatçı Metiner'i çıldırttı

Adları yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla anılan eski bakanların 'Yüce Divan' oylaması ardından AKP karıştı. Mehmet Metiner kendi arkadaşlarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu

Evet oyu kullananlara kızan Mehmet Metiner hakarette sınır tanımadı

Yolsuzluk ve Rüşvet iddialarıyla adları anılan dört eski bakanın Yüce Divan'a gönderilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan oylamada AKP'nin 50'ye yakın fire vermesi partinin fanatik kanadını adeta çıldırttı. 
TBMM'de dün akşam yapılan oylamayla Yüce Divan karşısına çıkmaktan kurtulan AKP'li eski bakanlar AKP'nin içerisinde aynı fikirde olmayan bir çok vekilin olduğunu ortaya çıkarırken Erdoğan için 'biatsa biat, itaatse itaat' çıkışıyla bilinen vekil Mehmet Metiner kendi arkadaşlarına hakaret etmekte sakınca görmedi.
'...DAHA ŞEREFLİ'
Oylamanın tamamlanmasının ardından durum değerlendirmesi yapmak için havuz medyasına ait kanala çıkan Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner yolsuzluk iddialarının soruşturulmasına evet diyerek en doğal ve demokratik haklarını kullanan milletvekili arkadaşlarına "ben partimizden daha önce istifa edenleri bu şekilde davrananlardan bin kat daha şerefli addediyorum" diyerek hakarette bulundu. Evet oyu kullananlara kızan Mehmet Metiner | samanyoluhaber.com 'HAİNLER' Bunun kendileri için 2015 genel seçimler öncesi bir uyarı olduğunu oturup tekrar düzenleme yapmaları gerektiğine değinen Metiner "içimizdeki namertlerin, ihanetçilerin sayısı az değilmiş. Bunun tek kelimeyle adı ihanettir. Bütün grubumuz şuan zan altında bırakılmıştır. Bir paralel siyasi kapanla karşı karşıya olduğumuzu göremeyecek kadar 'akılsız' olanların siyaset yapmamaları gerekiyor" dedi. AKP'nin ve tarihin evet oyu kullananları affetmeyeceğinin de altını çizdi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yüce Divan oylaması 'Biatçı Metiner'i çıldırttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER