Üç gündür kayıp olan genç bakın nerede bulundu

Çekmeköy’de üç gün önce kaybolan ve bir daha haber alınmayan Ant Sekban bulundu.

Üç gündür kayıp olan genç bakın nerede bulundu

Kaçırıldığı iddia edilen Sekban’ın evine gelişinde büyük sevinç yaşandı. Ant Sekban, ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Reşadiye Köyü’nde 3 gün önce servis minibüsünden indikten sonra kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ant Sekban, Kurtköy’de bulundu. Kaçırıldığı iddia edilen Sekban’ın kaçıranlar tarafından serbest bırakıldığı öne sürüldü. Ant Sekban saat 01.30 sıralarında evine geldi. Sekban’ın gelişiyle ailesi ve arkadaşları büyük sevinç yaşadı. Basın mensuplarının karşısına çıkan Ant Sekban ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi. Sekban, “Kaçırıldın mı?” şeklindeki soruya ise “Onun gibi bir şey” diye cevap verdi. Kendisine iyi baktıklarını ifade eden Sekban hiç korkmadığını belirtti.

Baba Atilla ve anne Gamze Sekban da çocuklarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını kaydetti. Baba Sekban, titiz bir çalışma gösteren jandarmaya ve medya mensuplarına teşekkür etti. Ant Sekban’ın amcası İhsan Sekban da yeğenine kavuşmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Amca Sekban yeğeninin bulunmasında medyanın büyük katkısının olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Yeğenini jandarma yetkililerinden teslim aldıklarını aktaran Sekban, kendilerini yeğeninin aradığını ve yerini söylediğini belirtti. Aile, konuyla ilgili detaylı bilgi vermekten kaçındı. Jandarma’nın konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Üç gündür kayıp olan genç bakın nerede bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER