Sabah yazarı Sevilay Yükselir gülünç duruma düştü

17 Aralık'tan bu yana yalan ve delilsiz iddialar ile Hizmet Hareketi'ni hedef alan havuz medyasının amiral gemisi Sabah Gazete'sinin yazarı Sevilay Yükselir, yine gülünç duruma düştü.

Sabah yazarı Sevilay Yükselir gülünç duruma düştü

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonundan sonra Hizmet Hareketi'ne karşı yalan ve delilsiz iddialar ile karalama kampanyası yürüten Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'in "yuh olsun hepimize" diye ortaya attığı Nurettin Veren iddiasının gerçeği ortaya çıktı.

Yükselir, Nurettin Veren'in Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaretten cezaevine girdiğini iddia etti. Fakat meselenin aslı kısa süre içerisinde ortaya çıktı ve Yükselir yalanlarına bir yensini daha ekledi.

Rotahaber.com'daki habere göre, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin şikayeti üzerine mahkemenin verdiği gerekçeli karara ile Nurettin Veren 1800 TL para cezasına çarptırılmış. Yükselir, "Gülen Cemaat'inin ilk çözüleni Nurettin Veren'in Gülen'e hakaretten cezaevine girdiğini duyunca paralel yapının gücünü bir kez daha anladım. Nurettin Veren 12 Mayıs'tan beri Kırklareli Cezaevi'nde yatıyor. Ve güzide basınımızdan hiç kimsenin bundan haberi yok! Yuh olsun hepimize" diye yazmıştı. Kısa bir süre sonra Nurettin Veren'in cezaevinde girmesi ile Hocaefendi'nin şikayetinin alakası olmadığı ortaya çıktı. Veren'in Antalya 2.Asliye Ceza Mahkemesi 2007/503 E ve 2009/476 K sayılı dosyadan verilen H.Dönmez ve Z.Dönmez isimli kişileri yaralama suçundan kesinleşen karar nedeniyle yakalandığı ve cezaevinde bu nedenle bulunduğu öğrenildi.







<< Önceki Haber Sabah yazarı Sevilay Yükselir gülünç duruma düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER