Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda? 21.45'te canlı izle

Galatasaray - Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta oynanacak? Şifresiz yayın!

Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda? 21.45'te canlı izle

Galatasaray - Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. hafta maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağınıöğrenmek için doğru adrestesiniz. Galatasaray - Real Madrid maçını saat 21:45'te Star TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.



Galatasaray Sahasında Real Madrid İle Oynadığı 2 Maçı da 3-2 Kazandı. 
Galatasaray ile Real Madrid takımları Avrupa kupalarında 5 kez karşılaştı. Oynanan 5 maçta Galatasaray 3 kez, Real Madrid 2 kez galip geldi. Galatasaray 2000-01 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükseldiğinde Real Madrid ile eşlemiş sahasında 3-2 yendiği rakibine deplasmanda 3-0 kaybedip elenmişti. Galatasaray aynı sezon başında UEFA Süper Kupa maçında Real Madrid’i uzatmalarda Jardel’in attığı golle 2-1 yenip kupayı müzesine götürmüştü. Galatasaray geçen sezonda Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında rakibine deplasmanda 3-0 mağlup oldu sahasında ise 3-2 yendi. Galatasaray rakibiyle İstanbul’da oynadığı 2 maçı da 3-2 kazanırken attığı 6 golü de maçın 2.yarısında buldu.  

Carlo Ancelotti Teknik Direktörlük Kariyeri Boyunca Türk Takımlarına Karşı Avrupa Kupalarında Hiç Yenilmedi.
İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti 5 farklı takımda (Real Madrid ile 6 farklı takım) Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti. Carlo Ancelotti bu kupada 4 kez Türk takımları ile karşılaşırken bu maçlarda hiç yenilmedi. Carlo Ancelotti’nin görev yaptığı takımlar 3 kez kazanırken 1 maç berabere bitti. 1997-98 sezonunda Parma ile Galatasaray karşısında deplasmanda 1-1 berabere kalan sahasında 2-0 kazanan Ancelotti, 2005-06 sezonunda Fenerbahçe karşısında İstanbul’da 4-0 sahasında 3-1 kazanmıştı. 

Fatih Terim İle Carlo Ancelotti Daha Önce 3 Kez Karşılaştı.
Fatih Terim ile Carlo Ancelotti teknik direktörlük kariyerleri boyunca 3 kez karşılaştı. 2000-01 sezonunda Fatih Terim Fiorentina, Carlo Ancelotti ise Juventus’un başında iken oynanan lig maçı 3-3 berabere bitmişti. İki teknik adam 1997-98 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşmış Parma’nın başında bulunan Ancelotti sahasında 2-0 kazanmış İstanbul’da 1-1 berabere kalmıştı. 2001-02 sezonunda AC Milan takımında sezona giren Fatih Terim 9 hafta görev yapmış ardından yerine Carlo Ancelotti takımı devralmıştı. Ancelotti aralıksız 2008-09 sezonu sonuna kadar AC Milan takımında kalmış ve 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmıştı. Galatasaray’ın yardımcı antrenörlerinden Ümit Davala’da aynı sezon hem Fatih Terim hem de Carlo Ancelotti yönetiminde AC Milan forması giymişti. Ümit Davala, Carlo Ancelotti yönetiminde 7 maçta oynamıştı. 

Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi Grup İlk Maçlarını Kazanma Oranı %65.
Bu sezonla birlikte 18.kez Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alan Real Madrid daha önce yer aldığı 17 sezonda açılış maçlarında %65 kazanma oranı yakaladı. Real Madrid grup aşamasında ilk maçlarını 11 kez kazanırken 2 kez berabere aldı 4 kez mağlup oldu. Real Madrid grup açılış maçlarında 2006-07 sezonunda Lyon karşısında 2-0, 2005-06 sezonunda Lyon karşısında 3-0, 2004-05 sezonunda B.Leverkusen karşısında 3-0 ve 1995-96 sezonunda Ajax karşısında 1-0 yenilmişti. Real Madrid son 6 sezonda Şampiyonlar Ligi grup ilk maçları hep kazandı. 

Galatasaray İspanyol Takımlarına Karşı 8 Kez Kazandı. 
Galatasaray Avrupa Kupalarında İspanyol ekipleri ile 27 maç yaptı. Galatasaray 27 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik 13 yenilgi aldı. İstanbul’da oynanan 13 maçta Galatasaray 6 galibiyet 2  beraberlik 5 yenilgi aldı. Galatasaray Avrupa kupalarında İspanyol ekiplerine karşı son 2 galibiyetini Real Madrid’i yenerek elde etti. 

Galatasaray ASYSK Türk Telekom Arena’da Manchester United ve Real Madrid’i Yendi.
Galatasaray geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde sahasında 5 maça çıktı.  Galatasaray bu 5 maçta 2 kez kazanırken 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında Braga’ya 2-0 kaybeden Galatasaray Cluj ile 1-1, 2.tur maçında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında Manchester United karşısında 1-0, Real Madrid karşısında ise 3-2 galip geldi. 

Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi Kariyerinde 40 Gol Attı.
Galatasaray’ın golcü oyuncusu Didier Drogba Şampiyonlar Ligi kariyerinde 40 gol attı. Kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi golünü Real Madrid karşısında atan Drogba son golünü de geçen sezon Real Madrid karşısında kaydetmişti. Drogba böylece toplamda 12.kez İspanyol takımına gol atmıştı.

Cristiano Ronaldo Geçen Sezon Şampiyonlar Ligi’nde En Golcü Oyuncu Olmuştu.
Real Madrid’in Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde gol kralı olmuştu. Oynadığı 12 maçta 12 gol kaydeden Cristiano Ronaldo takımının tüm maçlarında 90 dakika sahada kalmıştı. Cristiano Ronaldo Real Madrid kariyeri boyunca 203 resmi maçta 203 gol kaydetti. 

Drogba, Şampiyonlar Ligi’nde En Çok Gol Atan 9.Oyuncu Konumunda Bulunuyor. 
Galatasaray’ın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba 40 golle Şampiyonlar Ligi tarihinin (grup aşaması ve sonrası) en golcü 9.oyuncusu konumunda bulunuyor. Drogba ayrıca kariyerine halen Avrupa’da (Şampiyonlar Ligi’nde) devam eden isimler arasında ise en golcü 3.oyuncu konumunda bulunuyor. Real Madrid takımında Cristiano Ronaldo ise 50 gol ile turnuva tarihinin en golcü ilk 5 oyuncusu arasında yer alıyor. Lionel Messi ise 59 golle 2.sırada yer alıyor. 

Real Madrid’in Sezon Başında Transfer Ettiği İki Hücum Oyuncusu Toplam 4 Gol Attı. ( Isco 3 Gol, Bale 1 Gol )
Real Madrid bu sezon başında toplamda 5 oyuncu transfer etti. Özellikte Gareth Bale ve Isco transferleri büyük ses getirdi. Bu iki hücum oyuncu yeni sezonda Real Madrid’in oynadığı 4 maçta 4 gol attı. En yüksek bonservis bedeliyle transfer edilen iki oyuncudan biri olan Gareth Bale ilk maçında Villarreal karşısında 1 gol atarken Isco oynadığı 4 maçta 3 gol atmayı başardı.

<< Önceki Haber Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda? 21.45'te canlı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER