Fenerbahçe Fethiyespor maçı hangi kanaldan şifresiz izleniyor?

Fenerbahçe Fethiyespor maçını hangi kanaldan şifresiz olarak izleyebilirim? sorusuna cevap burada. Fenerbahçe Fethiyespor maçı ne zaman? Fenerbahçe Fethiyespor maçına dair her şey...

Fenerbahçe Fethiyespor maçı hangi kanaldan şifresiz izleniyor?

Fenerbahçe - Fethiyespor maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Fenerbahçe - Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Fenerbahçe - Fethiyespor maçını, 4 Aralık Çarşamba akşamı saat 19:00'da ATV'den canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.



Fenerbahçe Son 2 Sezonda Ziraat Türkiye Kupasında Sadece 1 Kez Kaybetti.
Fenerbahçe 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında Ziraat Türkiye kupasında şampiyon oldu. Fenerbahçe son 2 sezonda Ziraat Türkiye kupasında oynadığı maçlarda sadece 1 kez yenildi. 2011-12 sezonunda 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe, geçen sezonda 7 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı. Fenerbahçe son 2 sezonda Ziraat Türkiye kupasında sadece evinde 1461 Trabzon karşısında 3-2 kaybetmişti. 

Fethiyespor PTT 1.Lig’de Son Sırada Yer Alıyor.
Fethiyespor 2013-14 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele ediyor. Geçen sezon PTT 1.Lig’e yükselen Fethiyespor geride kalan 14 haftada 6 puan topladı ve son sırada yer alıyor. Fethiyespor son 10 PTT 1.Lig maçını kazanamazken sadece Ziraat Türkiye kupası maçlarında galip geldi. Bu kötü dönemde teknik adam değişikliği oldu ve eski Fenerbahçeli mili kaleci Engin İpekoğlu göreve geldi. 

Fenerbahçe İle Fethiyespor İlk Kez Resmi Maçta Karşılaşıyor.
Fenerbahçe ile Fethiyespor takımları ilk kez bu sezonda resmi maçta karşı karşıya gelecekler. Süper Lig’de hiç mücadele etmeyen Fethiyespor 1994-95 sezonundan sonra ilk kez geçen sezon PTT 1.Lig’e yükseldi. 

Fethiyespor’un Bu Sezon Ziraat Türkiye Kupasında En Golcü Oyuncusu Artun Akçakın.
Fethiyespor bu sezon Ziraat Türkiye kupasına 2.tur’dan katıldı. Fethiyespor 2.tur maçında Kızılcabölükspor’u 3-1 yenerken golleri Ahmet Aras, Krasniqi ve Artun Akçakın kaydetti. Fethiyespor 3.tur maçında ise Bayrampaşaspor’u 2-1 yenerken golleri Artun Akçakın ve Onur Okan attı. Gençlerbirliği takımından kiralanan Artun Akçakın 2 golle bu sezon takımının kupada en golcü oyuncusu olurken toplamda Ahmet Aras ile birlikte 5’er golle en çok gol atan iki oyuncudan biri oldu. 

<< Önceki Haber Fenerbahçe Fethiyespor maçı hangi kanaldan şifresiz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER