Cüneyt Özdemir, operasyon iddiasında o gelişmeye dikkat çekti

Fuat Avni'nin medyaya operasyon yapılacağına yönelik Twitter'dan yazdıkları gündemi sarstı. 150'si gazeteci 400 kişinin gözaltına alınacağı iddiasına bir tepki de Cüneyt Özdemir'den geldi.

Cüneyt Özdemir, operasyon iddiasında o gelişmeye dikkat çekti

Fuat Avni hesabı Twitter'da, muhalif medyayı sindirmek için operasyon yapılacağını yazmıştı. Hizmet Hareketi'nden merkez medyaya tüm muhalefeti kapsayacağı belirtilen operasyon planına tepki yağdı. Operasyon iddiasının dünya çapında konuşulduğuna dikkat çeken Gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter'da yaptığı paylaşımda ismi geçen gazetecilerin tutuklanması durumunda  'Dünya ayağa kalkar' ifadelerini kullandı. 

Demokrasiye ve basına darbe olarak nitelendirilen operasyon hazırlığına dünya basını da ilgisiz kalmadı. Independent, "Erdoğan'ın hedef gösterdiği 400 kişinin tutuklanması bekleniyor" derken, Amerikan Haber Sitesi Mashable de 40 milyondan fazla ziyaretçisine haberi '150 gazetecinin tutuklanması için plan yapılıyor' şeklinde duyurdu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, "150 gazetecinin tutuklanabilme dedikodusu bile dünya çapında haber olmuş durumda. Bir de tutuklandığını düşünün... Dünya ayağa kalkar." dedi.


<< Önceki Haber Cüneyt Özdemir, operasyon iddiasında o gelişmeye dikkat... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER