Fuhşa sürüklenen 4 kadını polis kurtardı


Adana'da zor durumdaki kadınlara fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen anne-kız ile 5 kişi gözaltına alındı. Polis, fuhşa sürüklenen 4 kadını ise kurtarmayı başardı.

Emniyet Ahlak Bürosu ekipleri, 45 yaşındaki Ayten S. ile nikahsız yaşayan 53 yaşındaki Enver Ç.'nin kadınlara fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili 5 değişik adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskında Ayten S. ile kızı 24 yaşındaki Aslıhan E., Enver Ç., 36 yaşındaki Mehmet Ş. ve 44 yaşındaki Fehmi S. gözaltına alındı. Polis, zor durumdaki 4 kadına da fuhuş yaptırıldığını belirledi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 34 yaşındaki H.P.'nin eşi sara hastası olduğundan çalışamadığını, kendisinin de hasta çocuğu için fuhuş yaptığını söylediği, Ayten S.'nin kızı Aslıhan E.'nin de annesinin fuhşa zorladığını söylediği öğrenildi.

Emniyet müdürlüğünde ifadeleri alınan şüphelilerden Ayten S., Enver Ç., Aslıhan E. ve Mehmet Ş. "fuhşa teşvik etmek, yer temin etmek" suçlamasıyla tutuklandı, Fehmi S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Fuhşa sürüklenen 4 kadını polis kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER