Felçli hasta yangın kurbanı

Felçli hasta yangın kurbanı

Fatih'te, bir evde çıkan yangında 76 yaşındaki felçli bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Derviş Ali Mahallesi Oyuk Duvar Sokak'ta 4 katlı bir binanın 4. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 76 yaşındaki felçli Emin İlkhan'ın odasında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yan odada uyumakta olan İlkhan'ın akrabası Abdülvahap Ocakçıoğlu yangını söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Olay yerine Fatih ve Balat müfrezelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyeciler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri felçli İlkhan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Dumandan etkilenen Abdülvahap Ocakçıoğlu'na da ambulansta oksijen verildi.

İlkhan'ın baldızı Beyaz Ocakçıoğlu, "Eniştemin çocukları yok. Ablam vefat etmiş. Oğlum yanında kalıyordu. Altını biz temizliyorduk. Sabah kalktık. Namaz kıldık. Onun ilacını verdik. Sigara yaktı. Eşimin tansiyon hapını vermek için aşağı indim. Yarım saat geçmedi. Oğlum 'Anne ev yanıyor!' diye telefon etti." dedi.

İlkhan'a Allah rızası için baktıklarını dile getiren Bayram Ocakçıoğlu da "Benim çocuğum rahmetlinin yanında kalıyordu. Her tarafı duman kaplamış. Kapılar açılınca her taraf daha fazla tutuşmuş. Ne yaptıysak kurtaramadık. Yangın doğalgaz sobası yüzünden çıktı." ifadelerini kullandı. Polisin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Felçli hasta yangın kurbanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER