Erdgas, doğalgaz kullanımını Türkçe anlattı

Erdgas, doğalgaz kullanımını Türkçe anlattı

Bavyera eyaletinin Schwaben bölgesinde hizmet veren Erdgas Schwaben şirketi bir ilke imza atıp müşterilerini Türkçe bilgilendiren iki broşür hazırlattı.

Konu hakkında yapılan basın açıklamasında 'uyum için küçük bir adım' olarak tanımlanan çalışmayla Türk vatandaşların doğalgaz kullanımına yardımcı olmanın hedeflendiği belirtildi. 'Doğalgaz - kesinlikle güvenlidir' başlığı taşıyan broşürde doğalgaz bağlantılarında nelerin dikkate alınmasının gerektiği bilgilerine yer verildi.

Broşürde "Gaz kokusu aldığınızda ne yapmalısınız?", "Doğalgaz borularının ve cihazlarının kontrolü hangi aralıklarla yapılmalıdır?" ve "Ev tamir ve onarımlarında nelere dikkat edilmeli?" gibi sorulara cevaplar verildi. Bu broşürde ayrıca doğalgaz kullanımında şu üç altın kurala vurgu yapıldı: "1. Gazlı cihazlarınızın bakımını belli aralıklarla yetkili servise yaptırınız. 2. Gaz tesisatlarınızda, cihazlarınızda veya borularınızda herhangi bir bozukluk fark ettiğinizde sadece yetkili uzmanlara güveniniz. 3. Gaz tesisatlarınızın ve cihazlarınızın yıllık kontrolünü sayfa 16'daki listeye göre kendiniz yapınız."

'Güvenilir Doğalgaz - iyi bir karar' başlıklı broşürde ise doğalgaz kullanımının faydaları ve gaz kaçağı durumunda ne yapılması gerektiği anlatılıyor. Schwaben netz Genel Yönetim Sözcüsü Markus Kittl, bir konu hakkında iyi bilgilenmenin önemli olduğuna vurgu yaptı ve bundan dolayı Türk müşterilerine doğalgaz kullanımı bilgilerini Türkçe sunmak istediklerini ifade etti. Kittl, Türkçe broşürlerin uyum için attıkları ilk adım olduğunu ve hizmetlerini artıracaklarını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Erdgas, doğalgaz kullanımını Türkçe anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER